Meevliegen in een zweefvliegtuig

Vlieg eens met ons mee in een zweefvliegtuig en ervaar de sensatie van het zweefvliegen. Je kunt kiezen uit een introductievlucht of een proefles. Bij de proefles mag je ook zelf de knuppel vasthouden en vlieg je al grotendeels zelf. 🎁 Ook leuk om cadeau te geven!

Introductievlucht zweefvliegen

Een van de leden van onze club neemt je mee naar boven in één van onze zweefvliegtuigen. Je wordt achter een motorvliegtuig, een sleepvliegtuig, omhoog gesleept naar een hoogte van 750 meter daardoor duurt jou vlucht bij ons ook langer dan bij een gemiddelde start aan de lier waar je meestal niet boven de 400 meter komt. Je geniet dan ook van een vlucht van minimaal 15 en maximaal 30 minuten (als er thermiek is). Het is een ervaring om nooit meer te vergeten! Je kunt eenvoudig online een ticket kopen en ook zelf je vlucht inplannen.

🎫 Koop een ticket voor € 90

Proefles zweefvliegen

In ons instructielokaal op Vliegveld Midden Zeeland wordt je eerst goed geïnformeerd over het zweefvliegen. Hoe gaat alles in zijn werk? Hoe vliegt een zweefvliegtuig? Wat is thermiek? Een korte maar boeiende theorieles zodat je goed beslagen ten ijs komt. Daarna volgt een briefing in het vliegtuig zelf. Je neemt plaats op de voorste zitplaats en er wordt vooral veel uitgelegd. Hoe werkt de besturing? Waarvoor dienen alle instrumenten? Vervolgens ga je met de instructeur de lucht in, je eerste praktijkles! Onder begeleiding van de instructeur vlieg je al grotendeels zelf en ervaar je de sensatie van het zweefvliegen.

Waaruit bestaat de proefles?

  • Introductie en theorieles van 45 minuten
  • Praktijkles waarvan minimaal 20 minuten vliegen!
🎫 Koop een ticket voor € 180

Vragen over meevliegen?

Bedankt voor je aanvraag! Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.
Er ging iets fout. Probeer het nogmaals.